ΔΙΑΜΟΝΗ

Στο χωριό μας δεν λειτουργεί κανένα ενοικιαζόμενο κατάλυμα. Σας παρέχουμε όμως πληροφορίες για το κοντινότερο χωριό, το Γαρδίκι, το οποίο απέχει μόνο 5χλμ από την Στάγια και όπου εκεί μπορείτε να μείνετε στα παρακάτω καταλύματα.

HOTEL ''ΟΜΙΛΑΙΑ''

Οι ιδιοκτήτες του, τα μέλη της οικογένειας Βασιλείου, σας υποδέχονται με ιδιαίτερη χαρά στο χώρο που δημιούργησαν και επιμελήθηκαν προσωπικά με πολύ αγάπη και μεράκι και σας υπόσχονται μια ευχάριστη και άνετη διαμονή. Η άψογη φιλοξενία, οι ανέσεις και τα χειροποίητα εδέσματα είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν το ξενοδοχείο «Ομιλαία».

Αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα υπέροχο διάλλειμα από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Τα 18 ολοκαίνουργια δωμάτια και οι υπόλοιποι χώροι του σχεδιάστηκαν για να καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες.

Χτισμένο σε μια πλαγιά του χωριού, τo ξενοδοχείο «Ομιλαία», έχει στα πόδια του την κοιλάδα της Βίστριζα (ο αρχαίος ποταμός Ίναχος) και τις κορυφές της Οίτης και των Βαρδουσίων χαρίζοντας απλόχερα στους επισκέπτες του μαγευτική θέα όλες τις εποχές του χρόνου.

Τηλ.: (+30) 22360 61023
www.omilaia.gr

Three MushROOMS

Οι τρεις επιπλωμένες και πλήρως εξοπλισμένες κατοικίες μας, σε ένα όμορφο περιβάλλον με πανοραμική φυσική θέα, προσφέρονται για διακοπές όλες τις εποχές αλλά ακόμη και για μια σύντομη εξόρμηση του Σαββατοκύριακου.
Το όνομα του συγκροτήματος "Three Mushrooms" αλλά και των τριών ανεξάρτητων κατοικιών "Amanita", "Boletus", "Morchella", από τα γένη τριών από τα πιό δημοφιλή βρώσιμα μανιτάρια, βεβαιώνουν την αγάπη και ενασχόλησή μας με τα μανιτάρια, λόγο για τον οποίο άλλωστε στο χωριό μας έχουν βγάλει το παρατσούκλι "μανιταράδες"

Τηλ.: (+30) 697 920 0386
www.threemushrooms.gr

ΦΑΓΗΤΟ

ΤΑΒΕΡΝΑ "η Στάγια"

Στην κεντρική πλατεία της Στάγιας θα βρείτε την Ταβέρνα "η Στάγια" που ανήκει στον Γεώργιο Νταρλαδήμα. Μπορείτε να απολαύσετε τοπικά προϊόντα και κρεατικά, όλα παραγωγής από το χωριό μας. Λόγω του μικρού πληθυσμού του χωριού η ταβέρνα δεν λειτουργεί καθημερινά. Πριν την επικείμενη επίσκεψή σας μπορείτε να καλέσετε τον ιδιοκτήτη για να επιβεβαίωσετε ότι είναι ανοιχτά και να σας ετοιμάσει ότι επιθυμείτε. Καλή σας όρεξη!!!

Τηλ.: (+30) 697 848 2268

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Στο χωριό μας, όπως και στα περισσότερα χωριά της ελληνικής επικράτειας, δεν υπάρχει αγροτικός ιατρός. Σε περίπτωση ανάγκης μπορείτε να επισκεφθείτε το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ στην ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ. Το κέντρο Υγείας απέχει από την Στάγια περίπου 30΄. Για πιο βαριά περιστατικά μπορείτε να επισκεφθείτε και το Νοσοκομείο Λαμίας το οποίο είναι το μεγαλύτερο Νοσοκομείο της Στερεάς Ελλάδας με 318 αναπτυγμένες κλίνες νοσηλείας. Το Νοσοκομείο εφημερεύει 24ώρες το 24ώρο, 365 ημέρες το χρόνο και απέχει από την Στάγια περίπου 1ώρα.

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
Διεύθυνση: ΕΟ Λαμίας - Καρπενησίου 67, Μακρακώμη 350 11
Τηλέφωνο: 2236 350000

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ
Διεύθυνση: 
Παπασιοπούλου τέρμα, Λαμία 351 00
Τηλέφωνο: 2231 356000